ep energielabel

Het platform dat bewoners en specalisten bij elkaar brengt

EP energielabels voor
EP adviseurs

Als je een gediplomeerd adviseur bent voor woning basis (W/B), woning detail (W/D), utiliteit basis (U/ B) en/of utiliteit detail (U/D) heb je de mogelijkheid je aan te sluiten bij EP energielabels. Ook als je gediplomeerd bent voor het maatwerkadvies W/U kun je bij ons terecht.

ep adviseur

Aansluiten bij EP energielabels

?

Wat is EP energielabels?

EP energielabels is hét platform dat specialisten en bewoners met elkaar in contact brengt. Wellicht denk je: alweer een platform? Dat kunnen we ons goed voorstellen.
EP energielabels onderscheidt zich door zich te focussen op zowel EP adviseurs als klanten en niet op één van de twee groepen. Dit doet EP energielabels door geverifieerde specialisten te koppelen aan klanten voor een eerlijke prijs van het energielabel. Zo hoef je als adviseur niet onder de marktconforme prijs te zitten en betaalt de klant niet te veel.

Door de specialisten individueel te verifiëren bewaken we de kwaliteit van de adviseur en kunnen de klanten een goed en eerlijk label verwachten. Wij zien hiermee de toekomst om de markt eerlijker en transparanter te maken.

Wil je leads generen en daarmee direct de markt helpen? Neem contact op via het contactformulier of via
info@ep-energielabels.nl voor de voorwaarden om aan te sluiten.

?

Wat zijn de kosten?

Wanneer je als EP adviseur geverifieerd bent door EP energielabels is deelname aan het platform geheel gratis. Daarnaast bieden we u ook een GRATIS website* aan die direct gekoppeld kan worden aan het platform, t.w.v. €750,-.

* Een website op een eigen domeinnaam? Dat kan. In dat geval zijn de kosten voor een .nl domein €20,- per jaar en een .com €25,- per jaar.
De prijs is exclusief BTW.
ep adviseur
ep adviseur

Contact opnemen

Naam(Vereist)
Ik wil(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.